salesmen.

Telemarketing med kvalitet i fokus

OM OS

Vores værdier

 

Respekt – Hos Salesmen behandler vi vores kunder, og kundens kunde med respekt.

Relationer – Vi ser en stor værdi i relationer med kunden, og derfor sørger vi for både, at være til rådighed 24 timer i døgnet og behandle vores kunder som var det vores egen forretning.

Fleksibel – Vi har stor fokus på, at være fleksible og kunne tilpasse os til hurtige ændringer, både fra kunden og medarbejdernes side.

Rettidighed – Det er vigtigt for os, at levere aftalte resultater til tiden. Det betyder også, at din opgave altid bliver løst til tiden.

Vores lokation

Salesmen er stadig et ungt telemarketingbureau, med et lokale i Aarhus. Her sidder 7 dygtige og kompetente sælgere  klar til, at løse din opgave med omhu og kvalitet. Vi er altid glade for en tur rundt i landet, og derfor kommer vi gerne ud til jeres kontor til et møde, hvor end i holder til.

Hvem er Salesmen?

Salesmen er et ungt telemarketingbureau. Vi har specialiseret os i, at tage hånd om dine salgsaktiviteter, samt alt dit telefoniske markedsføring. Vi mener vores forretning handler om gode relationer, derfor har vi tæt samarbejde med kunden for, at i får de bedst mulige vilkår og oplevelser med telemarketing. Salesmen blev grundlagt af Sebastian Andersen, Asbjørn Hausted, Sejer Rasmussen og Andreas Halager, som alle har flere års erfaring indenfor telemarketing og mente, at der kunne skabes bedre resultater med kvalitet i fokus. Det var udgangspunktet for et nyt telemarketingbureau, Salesmen ApS.

En arbejdsplads med fokus på kunden

Vores agenter er ikke bare en stemme over telefonen. Vores agenter er passioneret sælgere med sociale kompetencer der gør det muligt, at give kunden en god oplevelse, hver gang vores agent får dem i telefonen. Vi sørger for, at skabe de bedst mulige rammer for, at vores medarbejdere kan bevare kvaliteten igennem alle opkald, og det kan ses på resultaterne. Humør og trivsel er en vigtig del af vores arbejdsplads, derfor har vi fokus på, at skabe en inspirerende og god arbejdsplads, for alle vores medarbejdere.

Kontor

Kannikegade 4 3.sal
8000 Aarhus C

Telefon - 09.00-21.00

+45 22 15 20 45

 

E-MAIL

kontakt@salesmen.dk