salesmen.

Telemarketing med kvalitet i fokus

Hvem er Salesmen

Historie

Salesmen er et ungt telemarketingbureau. Vi har specialiseret os i, at tage hånd om dine salgsaktiviteter, samt alt dit telefoniske markedsføring. Vi mener vores forretning handler om gode relationer, derfor har vi tæt samarbejde med kunden for, at i får de bedst mulige vilkår og oplevelser med telemarketing. Salesmen blev grundlagt af Sebastian Andersen, Asbjørn Hausted, Sejer Rasmussen og Andreas Halager, som alle har flere års erfaring indenfor telemarketing og mente, at der kunne skabes bedre resultater med kvalitet i fokus. Det var udgangspunktet for et nyt telemarketingbureau, Salesmen ApS.

En arbejdsplads med fokus på kunden

Vores agenter er ikke bare en stemme over telefonen. Vores agenter er passioneret sælgere med sociale kompetencer der gør det muligt, at give kunden en god oplevelse, hver gang vores agent får dem i telefonen. Vi sørger for, at skabe de bedst mulige rammer for, at vores medarbejdere kan bevare kvaliteten igennem alle opkald, og det kan ses på resultaterne. Humør og trivsel er en vigtig del af vores arbejdsplads, derfor har vi fokus på, at skabe en inspirerende og god arbejdsplads, for alle vores medarbejdere.

Vores Værdier

Respekt

Relationer

Fleksibel

Rettidighed

Hos Salesmen behandler vi vores kunder, samt kundens kunde med respekt.

Vi ser en stor værdi i relationer med kunden, og derfor sørger vi for både, at være til rådighed døgnet rundt, samt behandle kunden som var det vores egen forretning.

Vi har stor fokus på, at være fleksible og kunne tilpasse os til hurtige ændringer, både fra kunden og medarbejdernes side.

Det er vigtigt for os, at levere aftalte resultater til tiden. Det betyder også, at uanset opgavens omfang, vil du sikre dig, at jeres opgave bliver løst rettidigt.

Kontor

Fiskergade 66 3.sal
8000 Aarhus C

Telefon - 09.00-21.00

+45 22 15 20 45

 

E-MAIL

kontakt@salesmen.dk