bliv en del af salesmen

Har du en drøm om at blive sælger? Så start din salgskarriere hos os.

Bliv en del af vores gode fællesskab.

Vil du skabe en karriere indenfor salg og opbygge de helt rette talegaver? Så er Salesmen den perfekte arbejdsplads. Vi skaber en fremtid indenfor salg, og uddanner i vores trainee forløb med en personlig coach, så du får en kickstart og en god base for succes indenfor salg og kommunikation.

<-LEDIGE STILLINGER->

Salgsagent

Vi søger salgsagenter på fuldtid. Din primære opgave er at sælge produkter over telefonen. Salgserfaring er ikke påkrævet, dog er erfaring et plus.

Klik her

Mødebooker

Vi søger mødebookere, enten deltid eller fuldtid. Din opgave er at booke møder for vores kunder, dette kan enten være B2B eller B2C. Ved B2B er erfaring påkrævet. Ved B2C vil du blive oplært, dog er erfaring et plus.

Klik her

Lead opkvalificering

Vi søger medarbejdere til lead opkvalificering. Du vil ringe virksomheder op og sende dem materiale, samt sørge for, at vores mødebookere får tilsendt disse leads.

Klik her

Livet på vores kontor

Vores kontor differentierer sig fra andre telemarketingbureauer. Vi går meget op i vores medarbejderes velfærd og vores kontor er fyldt med godt humør, disciplinerede- og imødekommende medarbejdere. Det er blandt andet en af årsagerne til vores mange sjove fælles aktiviteter på arbejdspladsen. Kan du lide nye udfordringer og oplevelser? Så har vi en masse konkurrencer med præmier i form af tidligere fri, ekstra løn eller noget helt tredje. Lyder dette som noget for dig? Så smid gerne en ansøgning.

Løn og bonus

Hos Salesmen har vi en konkurrencedygtig lønpakke efter kvalifikationer.
Vi tilbyder blandt andet en høj provision, alt efter hvilke salg du laver og hvor mange. Jo flere salg du genererer, jo højere løn får du, da vi kører med en ordning, som giver dig mulighed for, at få en rigtig god provision i løbet af en vagt.

Værdier ved et job hos Salesmen

w

Godt miljø og fællesskab

Hos Salesmen er der altid højt humør og et fællesskab med gensidig respekt.

Provisionsordning

Vi har en god provisionsordning der kan gavne selv den nye sælger på kontoret. Kan du lave en masse salg? Så er du sikret en bedre løn end de fleste andre jobs.

Kaffemaskine

Vi kender alle følelsen af en hård mandag morgen, derfor har vi en kaffemaskine med frisk brygget kaffe på kontoret, så du ikke behøver, at tage et smut forbi den lokale kaffebar før arbejde.

Frokost

Hos Salesmen hygger vi os altid i spisepausen med mad udefra eller fra madpakken. Vores frokostordning er valgfri, så du er velkommen til, at medbringe egen mad.

En hjælpende hånd

Vi har altid en coach til rådighed. Har du brug for hjælp eller tips? Så er vores coach altid glad, for at give en hjælpende hånd.

Lad os arbejde sammen!

Du er velkommen til, at sende os en besked med dit cv og lidt om dig selv på job@salesmen.dk eller udfyld vores formular, så kontaktes du indenfor 24 timer.

Bliv kontaktet