vores ydelser

Direkte salg

Ved Salesmen har vi specialiseret os i direkte salg, også kendt som telesalg. Vi tager kontakt til målgruppen for lige præcis dit produkt, med henblik på, at sælge dette produkt bedst muligt. Vi sælger både B2B og B2C produkter, og uagtet hvilket produkt eller målgruppe du har, stræber vi efter at øge din kundebase.

Telesalg er kendt som salg over telefonen, primært kold kanvas salg, hvilket betyder, at man ringer op til kunden, som er uvidende om opkaldet. Hos Salesmen stræber vi efter kvalitet, og har derfor lagt meget vægt på udelukkende at fokusere på permission telemarketing. Ved permission telemarketing har alle kunder givet tilladelse til, at blive ringet op og derved sikrer vi, at jeres selskab undgår dårlig omtale. Derudover vil i selvfølgelig se en større konverteringsrate og bedre salgstal.

Hvis i ønsker en dialog om direkte salg, er i altid velkomne til at ringe og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer til øgede salgstal.

Vil i også have mere tid til jeres kunder? Så er mødebooking ved Salesmen et godt valg. Vi står for booking af jeres møder, således jeres sælgere kan gøre det de er bedst til – nemlig at sælge jeres produkt til kunden.

Vi sætter stor fokus på, at vores agenter har god kendskab til lige præcis din branche, derfor sørger vi for tæt kontakt med din virksomhed og vores agenter.

Vi sørger for, at kunden får en viden om jeres produkt, samt kunden bliver nysgerrig og interesseret. Derefter er det op til jeres virksomhed, at afholde et møde som kunden har aftalt med vores agent. Vi sørger for, at booke møder ud fra jeres tidsplan og vi er altid fleksible hvis der skulle opstå ændringer, i forhold til ledige tider eller ændringer af produkt.

Mødebooking